Arthur Orange

499,00 KDV

ENDİŞELENME, RAHAT OL !

İleri üretim teknikleriyle işlediğimiz İsviçre menşeli TR-90 hammaddesini, sektörün en usta montajlama, renklendirme ve tasarım işçiliğiyle birleştirerek; her beğeni ve bütçeye uygun gözlük ve çerçeve ürününü, her yaştan kullanıcıyla buluşturuyoruz.

Grilamid olarak da bilinen TR-90 hammaddesi; yüksek şeffaflık, iyi derecede kimyasal direnç, düşük nem emilimi, esnek bükülme gücü, yüksek ısıya dayanıklılık gibi üstün özellikler gösteren sınırsız olanağa sahip bir polimerdir. İnsan sağlığına zarar vermeyen, anti-alerjik ve anti-bakteriyel yapıdaki bu hammadde, doğa ve insan sağlığına dost üretim anlayışımızın somut göstergelerindendir.

Güneş gözlüklerimiz, maksimum dayanıklılık, rahatlık ve zararlı UV ışınlarına karşı %100 koruma sağlamak için birinci sınıf optik sınıf malzemelerle Türkiye’ de üretilmektedir.

Firmamızda %100 müşteri memnuniyeti esastır, Sattığımız tüm ürünler orjinaldir ve Türkiye resmi distribütörlerinden tedarik edilir, 2 yıl TSE garantilidir, Garanti belgesi, faturası, kılıfı ve silme bezi ile gönderilir.

Ürün Özellikleri

Marka

Massano Eyewear

Çerçeve Renk

Turuncu

Cam Renk

Bordo

Beden

M

Cinsiyet

Bayan, Erkek

Ekartman

48-18

Burun Aralığı

18mm

Cam Uzunluğu

50mm

Sap Uzunluğu

145mm

Yaş Grubu

Çocuk, Genç, Yetişkin

Polarize

Hayır

Cam Tipi

Poliamid

Filtre Kategorisi

UV400

Kullanıcı Yorumları